1. Bendrosios nuostatos

1.1. UAB „ELMO technologijos“, juridinio asmens kodas 302430911, buveinės registracijos adresas Konstitucijos pr. 12, Vilnius (toliau – „Bendrovė“) privatumo ir slapukų politika (toliau – „Politika“) numato pagrindus, kuriais kaupia, tvarko ir saugo asmens duomenis, kuriuos Bendrovė renka apie elektroninės parduotuvės vartotojus, Bendrovės salonų lankytojus, pirkėjus, kitus Bendrovės teikiamomis paslaugomis besidominčius asmenis (toliau – „Subjektai“). Subjektai yra prašomi atidžiai perskaityti šią Politiką tam, kad būtų teisingai suprastas Bendrovės požiūris ir praktika, susijusi su Subjektų duomenimis, bei duomenų tvarkymo sąlygos.

1.2. Subjektų asmens duomenys renkami ir tvarkomi tik šioje Politikoje numatytais tikslais.

1.3. Ši Politika taikoma visiems Subjektams, įskaitant ir Subjektus, kurie nėra prisiregistravę elektroninėje parduotuvėje.

1.4. Subjektų asmens duomenų valdytoju yra laikoma Bendrovė.

 

  1. Bendrovės renkami Subjektų duomenys

2.1. Bendrovė gali rinkti ir tvarkyti šiuos Subjektų duomenis:

2.1.1.Duomenis, kuriuos Subjektai nurodo pildydami formas elektroninėje parduotuvėje, adresu www.elmo.lt (toliau - „Svetainė“). Šie duomenys yra Subjekto vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, prekės pristatymo adresas, užsakomos prekės pavadinimas, prekės apmokėjimo duomenys bei kita informacija, teikiama pildant registracijos formą, registruojantis elektroninėje parduotuvėje, teikiant užsakymą, siunčiant pranešimus sistemoje, kreipiantis dėl papildomų paslaugų suteikimo ar pranešant apie elektroninės parduotuvės sutrikimus. Bendrovė taip pat gali pasiūlyti užpildyti tam tikras formas tam, kad Subjektas galėtų dalyvauti Bendrovės organizuojamuose konkursuose, akcijose bei žaidimuose;

2.1.2.duomenis, susijusius su Subjektų užsakymų pateikimu ir vykdymu, kai Subjektai užsako Bendrovės prekes ir paslaugas lankydamiesi Bendrovės salonuose, el. paštu ir pan., įskaitant Subjekto vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, telefono numerį, prekės pristatymo adresą, įsigyjamos prekės ar paslaugos pavadinimą, prekės ar paslaugos apmokėjimo duomenis;

2.1.3.visą susirašinėjimą tarp Subjektų ir Bendrovės (Svetainėje, el. paštu, pokalbių lange, Bendrovės Facebook“ paskyroje, trumposiomis žinutėmis telefonu ir kt. ryšio priemonėmis);

2.1.4.duomenis apie Subjektų naršymo elektroninėje parduotuvėje istoriją, įsigytų prekių bei paslaugų istoriją ir su tuo susijusius duomenis;

2.1.5.Subjektų vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, kai šie duomenys yra tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ir Subjektas yra tuo tikslu davęs savo sutikimą;

2.1.6.Subjektų IP adresus;

2.1.7.pokalbių telefonu su Subjektais garso įrašus, kai skambinama bendruoju telefonu +370 683 28383;

2.1.8.vaizdo stebėjimo duomenis, kai Subjektai patenka į Bendrovės patalpose įrengtų video kamerų vaizdo stebėjimo lauką.

2.2. Už Bendrovei pateikiamų duomenų teisingumą ir tikrumą atsako Subjektai.

 

  1. Slapukai ir jų naudojimo tikslai

3.1. Subjektas, naršydamas Svetainėje, gali duoti sutikimą, kad jo kompiuteryje ar kitame įrenginyje būtų įrašomi šioje Politikoje numatyti Slapukai. Šį sutikimą Subjektas gali bet kada atšaukti, pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus, tačiau tokiu atveju tam tikros Svetainės funkcijos jam gali neveikti. Subjektas turi galimybę peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) Bendrovė įrašo, ir gali ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Jeigu Subjektas pageidauja, kad jo kompiuteryje ar kitame įrenginyje nebūtų išsaugomi slapukai, jis gali savo naršyklės nustatymuose pasirinkti gauti pranešimą prieš įrašant bet kokį slapuką. Taip pat gali nusistatyti, kad naršyklė pasirinktinai iš karto atmestų visus arba kai kuriuos slapukus. Taip pat Subjektas gali pašalinti slapukus, kurie jau buvo išsaugoti jo kompiuteryje ar kitame įrenginyje.

3.2. Svetainėje naudojami šie slapukai:

 

Slapuko pavadinimas

Aprašymas

Sukūrimo momentas

Galiojimo laikas

Naudojami duomenys

PHPSESSID

Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti.

Įėjimo į puslapį metu

Iki interneto svetainės lango uždarymo

Unikalus identifikatorius

_hjIncludedInSample

„Hotjar“ slapukas. Šis seanso slapukas nustatomas, kad „Hotjar“ galėtų žinoti, ar tas lankytojas yra įtrauktas į imtį, kuri naudojama generuoti „piltuvus“

Įėjimo į puslapį metu

1 metus

Unikalus identifikatorius

crisp-client

Slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti tarp “Crisp live chat”.

Įėjimo į puslapį metu

Iki interneto svetainės lango uždarymo

Unikalus identifikatorius

_gid

Google slapukas, naudojamas atskirti vartotojams.

Įėjimo į puslapį metu

24 valandas

Unikalus identifikatorius

optimizelyPendingLogEvents

Naudojamas kaip lankytojo veiksmų tarp sekimo užklausų podėlis. Tai užtikrina, kad visi įvykiai būtų efektyviai sekami, net jei lankytojas greitai atlieka daug veiksmų vienas po kito. Atlikus sekimo užklausą, slapukas ištrinamas.

Įėjimo į puslapį metu

15 sekunžių

Unikalus identifikatorius

optimizelyBuckets

Saugo eksperimentus ir variantus, į kuriuos vartotojas buvo įtrauktas.

Įėjimo į puslapį metu

1 metus

Unikalus identifikatorius

optimizelySegments

Išlaiko informaciją apie lankytojo „Optimizely Classic“ segmentus: naršyklę, kampaniją, mobilųjį įrenginį, šaltinio tipą ir visas pasirinktines dimensijas, kurias nustatėte. Tai leidžia užtikrinti, kad slapukas ir toliau priklausys segmentui, todėl pagerinamas segmentais suskirstytų rezultatų tikslumas.

Įėjimo į puslapį metu

10 metų, arba kiek nustato pats vartotojas

Unikalus identifikatorius

optimizelyEndUserId

Saugo lankytojo unikalų „Optimizely“ identifikatorių, tiek naudojant „Optimizely Classic“, tiek „Optimizely X Web“. Tai laiko žymos ir atsitiktinio skaičiaus derinys. Viduje nesaugoma jokia kita informacija apie jus ar jūsų lankytojus.

Įėjimo į puslapį metu

10 metų, arba kiek nustato pats vartotojas

Unikalus identifikatorius

p_popup_uh

Slapukas naudojamas informacijai apie vartotojo peržiūrėtus ir paslėptus iškylančius („pop-up“) langus išsaugoti.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

1 metus

Unikalus identifikatorius

rated_[sveikasis skaičius]

Slapukas naudojamas rinkti informacijai į telia.lt svetainės turinio valdymo sistemą apie vartotojo pasirinktą apklausos atsakymą.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

1 metus

Unikalus identifikatorius

C, cid, TPC, GCM, uid

Slapukai sukuria atsitiktinį ID kiekvienam apsilankančiam vartotojui, kad būtų galima nustatyti, kurie vartotojai lankosi svetainėje  pakartotinai. Šie slapukai padeda identifikuoti vartotojų naršymo įpročius svetainėje.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

Iki interneto svetainės uždarymo arba iki 60 dienų

Unikalus identifikatorius

_utma, _utmb, _utmc

Stebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Slapukai identifikuoja unikalius lankytojus ir stebi vartotojo sesijas. Daugiau informacijos žr. „Google“ svetainėje.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

Atitinkamai 30 min., 6 mėn., 2 metus

Apskaitai naudojami IP adresai ir unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Google Analytics“.

_utmz

Stebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

Iki naršyklės uždarymo

Apskaitai naudojami IP adresai ir unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Google Analytics“.

www_order_omnitel_lt

Slapukas skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti.

Įėjimo į puslapį metu

Iki interneto svetainės lango uždarymo

Unikalus identifikatorius

atm_adt4, atm_cat, atm_...

Stebėjimo slapukai iš „AB ADTARGET.ME“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Daugiau informacijos žr. http://www.adtarget.me/lt/privatumo-politika/.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

Atitinkamai 14 dienų arba 12 mėn.

Unikalus identifikatorius

gtest, gdyn

Slapukai naudojami išsaugoti informacijai apie vartotojo peržiūrėtus puslapius, apsilankymo trukmę ir gali būti naudojami anonimiškai apibūdinti vartotojų charakteristikas pagal naršymo įpročius.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

5 metus

Unikalus identifikatorius

UID

Slapukas renka informaciją apie prisijungusius vartotojus ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID).

Pirmo įėjimo į puslapį metu

Iki 60 dienų

Unikalus identifikatorius

adnKeyTarget…

Slapukas renka informaciją apie prisijungusius vartotojus ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID).

Pirmo įėjimo į puslapį metu

5 metai

Unikalus identifikatorius

ntsprnt

DMP grupės indentifikatorius.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

Iki 30 dienų

Unikalus identifikatorius

LimitatorInformer_Engine…

Slapukas renka informaciją apie prisijungusius vartotojus ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID).

Pirmo įėjimo į puslapį metu

1 metai

Unikalus identifikatorius

_vwu_uuid

_vis_opt_test_cookie

_vis_opt_exp_71_combi

debug_vis_opt_s

_vis_opt_s

Slapukai renka informaciją apie vartotojus ir leidžia stebėti jų naršymo įpročius.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

3 mėn.

Unikalus identifikatorius

splitVar2

Slapukas renka informaciją apie vartotojus ir yra naudojamas siekiant palyginti jų naršymo įpročius.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

2 metai

Unikalus identifikatorius

Inspectlet slapukai:

_insp_identity

_insp_norec_sess

_insp_nv

_insp_ref

_insp_slim

_insp_targlptx

_insp_targlpu

_insp_uid

_insp_wid

Slapukai renka informaciją apie vartotojų veiksmus naršant svetainėje ir naudojantis joje esančiais funkcionalumais (video, formomis, mygtukais ir pan.). Šie slapukai leidžia įvertinti vartotojų naršymo patirtį ir nustatyti svetainės funkcionalumo trūkumus.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

1 metai

Unikalus identifikatorius

„Google Tag Manager“ ir „Google Analytics“ slapukai:

_dc_gtm_UA-4238681-1

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas pasiūlymams optimizuoti ir pateikti kitose svetainėse.

Įėjimo į puslapį metu

8 val.

Unikalus identifikatorius

_dc_gtm_UA-4238681-28

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas pasiūlymams optimizuoti ir pateikti kitose svetainėse.

Įėjimo į puslapį metu

8 val.

Unikalus identifikatorius

_ga

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

Pirmo įėjimo į puslapį metu

2 metai

Unikalus identifikatorius

_gat_UA-4238681-28

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID).

Įėjimo į puslapį metu

8 val.

Unikalus identifikatorius

viewedOuibounceModal

Slapukas naudojamas svetainėje skelbiamoms apklausoms pateikti vartotojams ir užtikrina, kad vartotojui apklausa būtų parodyta tik vieną kartą.

Įėjimo į puslapį metu

Iki interneto svetainės lango uždarymo

Unikalus identifikatorius

 

  1. Subjektų duomenų saugojimas

4.1. Duomenys, kuriuos Bendrovė renka iš Subjektų gali būti tvarkomi Bendrovės ar Bendrovės tiekėjų personalo. Tais atvejais, kai Subjektų duomenys yra tvarkomi Bendrovės tiekėjų (t.y. duomenų tvarkytojų), Bendrovė yra sudariusi su jais sutartis, tinkamai reglamentuojančias duomenų tvarkytojų pareigas. Duomenų tvarkytojai turi teisę tvarkyti asmens duomenis tik pagal Bendrovės nurodymus ir tik ta apimtimi, kiek tai yra būtina siekiant tinkamai vykdyti sutartyje nustatytus įsipareigojimus.Subjektų duomenų perdavimas tiekėjams (duomenų tvarkytojams) gali būti susijęs su Subjektų užsakymų įvykdymu bei Subjektų mokėjimo duomenų tvarkymu. Teikdami savo asmens duomenis, Subjektai sutinka su šiuo perdavimu bei tvarkymu. Bendrovė imasi visų protingai įmanomų priemonių tam, kad užtikrintų, jog Subjektų duomenys būtų tvarkomi saugiai ir laikantis šios Politikos nuostatų.

4.2. Subjektų teikiami duomenys yra laikomi Bendrovės serveriuose arba dokumentų popierinėse kopijose. Tuo atveju, kai Subjektams yra suteikiami slaptažodžiai (arba kai Subjektai juos pasirenka patys), kurie įgalina Subjektus naudotis tam tikromis elektroninės parduotuvės funkcijomis, Subjektai yra patys atsakingi už slaptažodžių konfidencialumą ir jų neatskleidimą tretiesiems asmenims.

4.3. Jeigu Bendrovei kyla abejonių dėl Subjektų pateiktų duomenų teisingumo, Bendrovė turi teisę sustabdyti šio Subjekto duomenų tvarkymo veiksmus, šiuos duomenis patikrinti ir patikslinti.

 

  1. Subjekto sutikimas dėl duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslais

5.1. Subjektai išreiškia savo sutikimą gauti Bendrovės naujienas bei reklaminę informaciją, kai jie uždeda atitinkamą varnelę dėl asmens duomenų rinkimo tiesioginės rinkodaros tikslu prekių užsakymo metu.

5.2. Subjektas gali nesutikti dėl duomenų teikimo tiesioginės rinkodaros tikslu ar bet kada kreiptis į Bendrovę ir atšaukti savo sutikimą dėl duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu. Norėdamas pasinaudoti savo teise atsisakyti duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu, Subjektas turi nuimti varnelę nuo pažymėtų atitinkamų langelių registracijos formoje arba pasirinkti atitinkamą nuorodą siunčiamuose tiesioginės rinkodaros pasiūlymuose. Subjektai taip pat gali susisiekti su Bendrove elektroninio pašto adresu info@elmo.ltir pranešti apie savo sutikimo atšaukimą.

5.3. Subjekto duomenis, naudotinus tiesioginės rinkodaros tikslais, Bendrovė saugo10 metų nuo Subjekto sutikimo gavimo, nebent Subjektas anksčiau atšaukia savo sutikimą.

5.4. Kitos Subjekto teisės, susijusios su tvarkomais jo duomenimis, išdėstytos šios Politikos 9 punkte.

 

  1. Subjektų duomenų saugojimo terminai

6.1. Subjekto duomenys, susiję su elektronine prekyba, saugomi 7 metus nuo Subjekto paskutinio prisijungimo prie elektroninės parduotuvės sistemos.

6.2. Subjekto duomenys, susiję su prekių ar paslaugų užsakymu lankantis Bendrovės salonuose, el. paštu ar kitaip, saugomi 7 metus nuo Subjekto prekių ar paslaugų užsakymo įvykdymo dienos.

6.3. Subjekto duomenis, naudotinus tiesioginės rinkodaros tikslais, Bendrovė saugoPolitikos 5.3 punkte numatytą laikotarpį.

6.4. Subjektų, kurie pateikia užklausas dėl Bendrovės prekių ar paslaugų pokalbių lange Svetainėje, Bendrovės „Facebook“ paskyroje, el. paštu ar kitomis ryšio priemonėmis, duomenys saugomi 2 metus po paskutinio Subjekto kreipimosi.

6.5. Bendruoju telefonu +370 683 28383besikreipiančių Subjektų pokalbių garso įrašai saugomi 30 darbo dienų, nebent klientų aptarnavimo kokybės tikslu konkretus įrašas turi būti saugojamas ilgiau.

6.6. Subjektų, patekusių įBendrovės patalpose įrengtų video kamerų vaizdo stebėjimo lauką, vaizdo duomenys saugomi 30 darbo dienų, nebent konkretus vaizdo įrašas asmenų ar turto apsaugos užtikrinimo tikslu turi būti saugomas ilgiau.

6.7. Kai popierinius ar elektroninius dokumentus įpareigoja saugoti teisės aktai (pvz. Lietuvos Respublikos vyriausiojo archyvaro įsakymais patvirtinti teisės aktai) tam tikrą laiką, tokie dokumentai saugomi ne ilgiau, negu reikalaujama.

 

  1. Subjektų duomenų tvarkymo tikslai

7.1. Bendrovė tvarko Subjektų asmens duomenis šiais tikslais:

7.1.1.paslaugų teikimo Subjektams (klientams) tikslu;

7.1.2. pirkimo – pardavimo sutarčių su Subjektais (klientais) sudarymo ir vykdymo tikslu;

7.1.3.skolų išieškojimo tikslu;

7.1.4.tam, kad užtikrintų, jog elektroninės parduotuvės turinys yra pateikiamas efektyviausiu ir tinkamiausiu Subjektams būdu;

7.1.5.paslaugų plėtros, statistinių duomenų analizės bei tikslinio rinkodaros orientavimo tikslais;

7.1.6. tam, kad Subjektams būtų suteikta informacija apie prekes ar paslaugas, kurių Subjektai pageidauja;

7.1.7.Subjektų užklausų dėl informacijos teikimo atsakymo bei administravimo tikslais;

7.1.8. Reklaminės informacijos teikimui, kai Subjektai yra davę sutikimus dėl asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu;

7.1.9.tam, kad Subjektai būtų informuoti apie Bendrovės teikiamų paslaugų pakeitimus;

7.1.10.   klientų aptarnavimo kokybės tikslu;

7.1.11.   Subjektų ir bei kitų į vaizdo stebėjimo lauką patekusių asmenų, taip pat jų ir Bendrovės turto apsaugos užtikrinimo tikslu.

 

  1. Duomenų atskleidimas

8.1. Bendrovė turi teisę atskleisti Subjektų duomenis bet kuriai Bendrovės grupės bendrovei, įskaitant, bet neapsiribojant Bendrovės dukterines bendroves, galutinę kontroliuojančią bendrovę ir jos dukterines bendroves, kaip jos apibrėžtos Lietuvos Respublikos akcinių bendrovių įstatymo 5 straipsnyje.

8.2. Subjektų duomenys gali būti atskleisti tretiesiems asmenims tik šiais atvejais:

8.2.1.ketinant parduoti Bendrovės veiklos ar jos turto dalį, atskleidžiant Subjektų duomenis potencialiam veiklos ar jos dalies pirkėjui;

8.2.2.jeigu toks perdavimas ar dalijimasis Subjektų duomenimis yra būtinas laikantis teisės aktų reikalavimų (pvz. teismams, Lietuvos policijai, LR prokuratūrai, kitoms valstybės institucijoms ir pan.), ar būtinas taikant ar vykdant prekių garantines ar grąžinimo sąlygas ir visas kitas sutartis su Subjektais, taip pat Bendrovės, jos klientų bei kitų asmenų teisių, turto ir saugumo užtikrinimui.

 

  1. Subjektų teisės

9.1. Subjektai turi šias teises:

9.1.1.būti informuoti apie jų duomenų tvarkymą;

9.1.2.pateikus užklausą Bendrovei, gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie jų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti per pastaruosius 1 metus. Informacija Subjektams pateikiama jų nurodytais elektroninio pašto adresais ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Subjektų kreipimosi pateikti tokius duomenis dienos. Neatlygintinai tokius duomenis Bendrovė teikia Subjektui 1 kartą per kalendorinius metus;

9.1.3.pateikus užklausą, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius Subjektų duomenis ir (arba) sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, jeigu Subjektas nustato, kad jo asmens duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs ar tvarkomi neteisėtai ir nesąžiningai. Bendrovė nedelsiant praneša Subjektui apie jo prašymu atliktą arba neatliktą asmens duomenų ištaisymą, sunaikinimą ar asmens duomenų tvarkymo veiksmų sustabdymą.

9.1.4.pateikus užklausą, Subjektas turi teisę gauti susijusius su juo asmens duomenis, kuriuos jis pateikė Bendrovei, susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu, kad tokie duomenys galėtų būti persiųsti kitam duomenų valdytojui (teisė į duomenų perkeliamumą);

9.1.5.nesutikti dėl duomenų teikimo tiesioginės rinkodaros tikslu, kaip numatyta Politikos 5.2 punkte;

9.1.6.pateikus prašymą, Subjektas turi teisę reikalauti, kad Bendrovė ištrintų su juo susijusius asmens duomenis, kai asmuo nesutinka ar atšaukia sutikimą duomenų tvarkymui (teisė būti pamirštam), išskyrus atvejus kai Bendrovė negali ištrinti Subjekto duomenų dėl jų reikalingumo sutarties vykdymui ar dėl teisės aktų privalomo vykdymo; 

9.1.7.Subjektas turi teisę gauti informaciją apie jo duomenų saugumo pažeidimus. Bendrovė įsipareigoja išsiųsti pranešimą Subjektui jo el. paštu (jeigu toks Bendrovei yra žinomas) per 72 valandas nuo sužinojimo, jog Subjekto duomenims iškilo pavojus (pvz. buvo įsilaužta į Bendrovės serverį ar pan.);

9.1.8.Subjektas, nesutikdamas su Bendrovės veiksmais ar neveikimu, turi teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

9.2. Visos užklausos ir prašymai, susiję su Subjektų duomenimis, turi būti siunčiami Bendrovės elektroniniu paštu info@elmo.lt.Taip pat Subjektas gali prašymą pateikti ir atvykęs į Bendrovės biurą. Visais atvejais (t.y. tiek siunčiant prašymą el. paštu, tiek teikiant originalų prašymą) Bendrovės atstovas, priimantis prašymą, turi teisę pareikalauti pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ar teisės aktų tvarka patvirtintą jo kopiją.

9.3. Bendrovė į Subjektų prašymus ir užklausas atsako ne vėliau kaip per 30 dienų nuo jų gavimo.

      10. Politikos įsigaliojimas ir pakeitimai

10.1. Politika įsigalioja nuo 2018-05-25.

10.2. Bet kokie šios Politikos pakeitimai bus pateikiami šioje Politikoje Svetainėje ir tam tikrais atvejais apie Politikos pakeitimus Subjektai bus informuojami elektroniniu paštu.

       11. Kontaktinė informacija

11.1. Subjektų klausimai, komentarai bei pageidavimai, susiję su Politika, gali būti pateikiami elektroninio pašto adresu info@elmo.lt